Tervetuloa Jyväskylään

Jyväskylän eri seurakunnat toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi Evankelistojen yhteyspäiville 14.–15.8.2018!

Päivät järjestetään tänä vuonna Jyväskylässä, joka on 140 000 asukkaan vireä opiskelukaupunki keskellä Suomea.
Jyväskylään on hyvät liikenneyhteydet kaikkialta, tulitpa sitten omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Päätapahtumapaikkana toimii Jyväskylän helluntaiseurakunnan Siiontemppeli kaupungin keskustassa Lyseonkatu 2.

Yhteiskristillisille evankelistapäiville ovat tervetulleita niin kokoaikaisina evankelistoina toimivat kuin vapaaehtoisina seurakunnissaan ja yhteisöissään palvelevat. Erityisesti myös niitä, jotka hieman arkana vielä pohtivat omaa evankeliointikutsuaan, rohkaisemme tulemaan mukaan.

Päivien teema on ”Tää on mun juttu”. Osallistujiahan yhdistää sama riemullinen toimeksianto: ”Menkää kaikkeen maailmaan…” Sitä Kristus toteuttaa meidän vajavaisten ihmisten kautta mitä rikkaimmilla tavoilla. Evankelistapäivillä voimme kokea, ettei kukaan meistä ole yksin ”tän jutun” kanssa, vaan voimme rohkaista toisiamme ja oppia ja innostua toistemme kokemuksista.

Monipuolinen ohjelma sisältää raamattutunteja, rukousta, keskinäistä jakamista sekä runsaan kanavatarjonnan. Tapahtuma päättyy kaikille kaupunkilaisille avoimen gospelmissioiltaan Taulumäen kirkossa.

Päivillä palvelevat mm. Mika Tuovinen, Ilkka Puhakka, Martti Kallionpää, Hannu Vuorinen, Mika Yrjölä, Nina Åström, Pekka Simojoki, Jippu sekä monet muut evankelistat, puhujat ja muusikot.

Evankelistojen yhteyspäivien käytännön järjestelyistä ovat tänä vuonna vastuussa Jyväskylän evankelisluterilainen seurakunta, helluntaiseurakunta ja vapaaseurakunta.

Nähdään elokuussa Jyväskylässä!

Työryhmän puolesta Kari ja Erja Ahlroth